Hlíva na kmínu s bramborovo-mrkvovým šťouchancem a zeleninou

Napsal Homemade.bloger.cz (») 9. 10. 2015 v kategorii Vegan vaření, přečteno: 735×
10906142-688191297960655-2658130459312050378-n.jpg

Na to, že houby moc nemusím, tohle u mě vede na plné čáře. Když se chci pořádně najíst, ale přesto mít pocit že jím zdravě, volím tohle jídlo. Stejným způsobem připravuji i žampiony a je to stále stejně dobrá bašta. Vyzkoušejte a uvidíte sami. Za tenhle pokrm dám ruku do ohně. Potřebujeme:

Balení hlívy
kmín, sůl, pepř
jarní cibulka
olivový olej

1) Na olivovém olej zpěníme cibulku
2) Přihodíme hlívu a orestujeme
3) Okmínujem, osolíme, opepříme
3) Snížíme teplotu a necháme zvolna dodělat

BRAMBOROVO-MRKVOVÝ ŠŤOUCHANEC

Uvařené brambory s mrkví rozšťoucháme v hrnci

Zelenina

Červená řepa, nastrouhaná na hrubo a ochucená zakysankou (nebo sojanézou) a česnekem. (+ sůl, pepř)

A k tomu nakrájená rajčátka.

Nakonec vše naložíme na talíř a mňam, mňam.....

Dobrou chuť a nashle u dalšího receptu smile

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a nula