Na to, že houby moc nemusím, tohle u mě vede na plné čáře. Když se chci pořádně najíst, ale přesto mít pocit že jím zdravě, volím tohle jídlo. Stejným způsobem připravuji i žampiony a je to stále stejně dobrá bašta. Vyzkoušejte a uvidíte sami. Za tenhle pokrm dám ruku do ohně. Potřebujeme:
Balení hlívy
kmín, sůl, pepř
jarní cibulka
olivový olej
1) Na olivovém olej zpěníme cibulku
2) Přihodíme hlívu a orestujeme
3) Okmínujem, osolíme, opepříme
3) Snížíme teplotu a necháme zvolna dodělat
BRAMBOROVO-MRKVOVÝ ŠŤOUCHANEC
Uvařené brambory s mrkví rozšťoucháme v hrnci
Zelenina
Červená řepa, nastrouhaná na hrubo a ochucená zakysankou (nebo sojanézou) a česnekem. (+ sůl, pepř)
A k tomu nakrájená rajčátka.
Nakonec vše naložíme na talíř a mňam, mňam.....
Dobrou chuť a nashle u dalšího receptu