Nakládané tofu alááá Hermelín

Napsal Homemade.bloger.cz (») 8. 10. 2015 v kategorii Vegan vaření, přečteno: 815×
10433080-692140710899047-5651574924929897685-n.jpg

Nesmrtelná klasika. I tak bych tenhle recept nazvala. Existuje milion způsobů jak to provést a všechny jsou obvykle super. Já ten svůj dělala podle toho co mám ráda. Tedy:

cibule na proužky

česnek na plátky

dala jsem také grilovací koření (pak tedy vynecháte sůl že)

a olivový olej (nebo řepkový)

no a pochopitelně TOFU natural

Množství záměrně neuvádím, záleží totiž hlavně na tom, kolik toho chcete mít. smile Já dávám všeho HOOODNĚ. smilesmile

Tofu nakrájejte na kostičly a plňte do sklenic. Nejdřív cibuli, pak česnek a koření a vrstva tofu.....a zase znova...takhle to hezky prokládáte a když máte "nádrž plnou" zalijete to olejem a necháte pár dní odležet. 

Podávejte s opečeným chlebíkem smile

10929224-688327414613710-1110391441796805566-n

Dobrou chuť přeji a nashle u dalšího receptu)

Štítky: vegan, vegetarián, tofu
Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel sedm a třináct